vozila dostupna odmah

DINAMIC TRADE Isprobajte novi SsangYong Tivoli, idealni kompaktni SUV

Posjetite Dinamic Trade d.o.o. na adresi Braće Graner 6, Čakovec i rezervirajte svoju probnu vožnju još danas

U potrazi ste za SUV-om koji objedinjuje stil, snagu i pouzdanost? Dinamic Trade d.o.o., ovlašteni prodavač i serviser SsangYong vozila u Čakovcu, ima savršenu ponudu za vas! Predstavljamo novi SsangYong Tivoli, kompaktan SUV koji donosi vrhunsku tehnologiju, performanse i udobnost po nevjerojatnoj cijeni od 22.999,00 eura.

Snaga i performanse za svaku cestu

SsangYong Tivoli dolazi s moćnim 1.5-litrenim četverocilindarskim motorom od 163 konjske snage. Dostupan je s 6-stupanjskim ručnim ili automatskim mjenjačem te u varijantama s prednjim ili 4×4 pogonom, čime osigurava sigurno i stabilno upravljanje na svim terenima.

Dizajn i tehnologija za sigurnu vožnju

Tivoli impresionira svojim modernim dizajnom kreiranim u čuvenom talijanskom studiju Pininfarina, koji je zaslužan za neke od najpoznatijih sportskih automobila, poput Ferrarija i Lamborghinija. Opremljen je svim najnovijim sigurnosnim sustavima: sustavom za održavanje unutar linija, automatskim kočenjem u nuždi, pomoći pri kretanju na uzbrdici i nizbrdici, navigacijom, LED dnevnim svjetlima i još mnogo toga. Uz Tivoli, vaša vožnja bit će sigurna i bezbrižna.

Dizajn prilagođen vama

Ovaj kompaktni SUV dimenzija 4,26 m x 1,613 m dostupan je u šest atraktivnih boja: bijeloj, srebrnoj, plavoj, cappuccino, sivoj te crnoj, te dolazi s elegantnim aluminijskim felgama i automatskom klimom.

Pouzdanost na prvom mjestu

Tivoli dolazi sa 5-godišnjim tvorničkim jamstvom, što znači da možete bezbrižno uživati u vožnji znajući da je vaš automobil pokriven dugotrajnim jamstvom.

Vozila dostupna odmah

Posjetite Dinamic Trade salon u Čakovcu, na adresi Braće Graner 6, i isprobajte novi SsangYong Tivoli kroz besplatnu probnu vožnju. Iskoristite priliku, jer vozila su dostupna odmah!

SsangYong, jedan od najstarijih korejskih proizvođača automobila i vraća se na europsko tržište s vrhunskim modelima, a Tivoli je idealan odabir za one koji žele pouzdan SUV s vrhunskom tehnologijom po povoljnoj cijeni. Dođite i uvjerite se sami u kvalitetu i performanse ovog izvanrednog vozila.

Posjetite Dinamic Trade d.o.o., prodavača i servisera novih i rabljenih Kia, Honda i SsangYong vozila, Honda motocikala i opreme, te ulja Valvoline te rezervirajte svoju probnu vožnju još danas!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije