SUPERLIGA

ČESTITAMO Odbojkaši Centrometala dominantno protiv Rovinja: Pobjeda 3:0 na otvaranju sezone

OK ROVINJ – OKM CENTROMETAL 0 : 3 (14:25, 22:25, 23:25)

Dvorana Gimnasium, gledatelja 150.

Suci: Kušljić, Curać (oboje Rijeka).

Rovinj: Kisić, Šetić, Matić, Da Silva, Sponza, Pulić, Stjepić, Preden, Pamić, Aleksandar i Andrea Fatorić, Kovačević (trener Gavrilov).

Centrometal: Juras, Vuk, Novak, Fran i Andrej Peterlin, Marko i Matej Martinko, Raič, Lučić, Radoš, Marciuš, Brčić, Zelenika (trener Novak).

Odbojkaši Centrometala odlično su ušli u novu sezonu. Gostovanje u Rovinju shvatili su maksimalno ozbiljno i tako su i ušli u utakmicu.

Brzo su poveli 10:3. Bili su bolji u svim elementima igre i lagano s 25:14 došli do prvog seta. Drugi set dugo je bilo poravnato. Par lošijih reakcija Centrometala u napadu, domaći su se ohrabrili i poveli 15:11. Igrali su Rovinjani tad dobro, držali igru poen za poen i u završnicu seta ušli s prednošću 21:18. No kvaliteta i iskustvo međimurske momčadi ipak su došli do izražaja.

Domaći više ne prolaze dok je Centrometal ubitačan u napadu. Serijom od 7:1 set bez veće drame opet ide gostima. Nastavljeno je u sličnom ritmu. Centrometal je vodio većinu trećeg seta ali razlikom ne većom od dva poena. U završnici seta preokret, domaći su poveli 22:21.

Ali kad je bilo najbitnije Raič i Peterlin su prošli u napadu i utakmica završava 25:23 za Centrometal. Dojam je da su utakmicu Međimurci, nakon jakog početka, odradili baš s onoliko energije koliko je bilo potrebno za pobjedu.

Sad im slijedi jak tempo. U srijedu im dolaze Mađari, u subotu dolazi Mursa, potom opet u srijedu idu u Mađarsku, pa subotu nakon toga gostuju u Split.

U drugom kolu Centrometal u subotu 12. listopada u Atonu dočekuje osječku Mursu. Utakmica započinje u 17 sati uz prijenos na Sportskoj televiziji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije