OSMO KOLO

TREĆA LIGA Pobjede Nedelišća u Slatini, Rudara u Virovitici, Graničara/K protiv Garića, remi Dinama/D i Bilogore 91*

Uspješna subota u 8. kolu 3. HNL-sjever za Međimurske klubove

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

Tako je Nedelišće u Slatini pobijedilo rezultatom 3:1. Silva u 7. dovodi goste vodstvo od 0:1, da bi Ferreira u 10 povećao rezultat na 0:2.

Kupres u 19. smanjuje da bi Loregian u 65. minuti pogotkom potvrdio pobjedu Nedelišća. Dinamo/D je ugostio vodeću ekipu prvenstva Bilogoru 91. Utakmica odigrana po teškom terenu u kojoj su gosti sretno i spretno poveli autogomom domaćeg igrača Šimunića u 20. minuti.

Domaćin se vraća u utakmicu u 62. minuti prekrasnom akcijom i golom Dominika Novaka u 62. minuti. U 69. minuti domaćin ostaje s igračem manje ali to su nadomjestili lavovskom borbom i još k tome u nekoliko navrata opasno zaprijetili prema gostujućem golu.

Graničar/K je pobijedio Garić pogocima Vlaha u 13. te Štritara u 60. minuti. Rudar/MS je minimalnim rezultatom pogotkom Ratajeca u 73. minuti savladao Viroviticu.

Polet/SMNM-Varteks igraju sutra kao i , Koprivnica-Dinamo/P dok u utorak u večernjem terminu od 18.30 se sastaju Međimurje-Podravina.

Rezultati 8. kola 3. HNL-sjever: Dinamo/D-Bilogora 91, Graničar/K-Garić, ŽNK Virovitica-Rudar, Slatina-Nedelišće, Pitomača-Graničar/Đ,

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije