PODBREST

JESENSKA POSLASTICA Živo je u Podbrestu na Kestenijadi – uskoro nastupaju i Vragolani

Na Kestenijadi u Podbrestu, uz peć za pečenje “kostanji”, sreli smo Martina Slivara i Patrika Piškora

Ne može proći jesen, a da se ne kuša barem jedna mjerica kestena. Iako ga ove godine nema baš u izobilju, kesten je obavezni dodatak svih jesenskih druženja, pa tako i ovogodišnje Kestenijade u Podbrestu. 

Uz idiličnu pozadinu na jezeru Mičigen u Podbrestu, organizatori Kestenijade – Općina Orehovica, Udruga mladih Podbrest i Društvo Naša djeca Općine Orehovica – pripremili su danas za sve posjetitelje besplatne mjerice kestena, kuhano vino i čaj, za najmlađe napuhance, za one malo starije društvene igre poput viseće kuglane i pikada te za kraj savršene jesenske večeri tamburaški sastav Vragolani. 

Zabava za cijelu zajednicu

“Prošle smo godine ostali do 4 sata ujutro, možda ćemo ove godine to ponoviti. Odlično se zabavljamo i za malo naselje poput Podbresta ovo je savršena prilika za druženje. Odaziv je svake godine odličan, a tako će biti i danas”, otkrio nam je predsjednik Udruge mladih Podbrest Martin Slivar, koji je zajedno s potpredsjednikom Patrikom Piškorom za posjetitelje pripremao kestene.

“Danas ćemo pripremiti 80 kilograma kestena, a potražnja je velika”, rekao je Patrik Piškor. Sudeći po reakcijama posjetitelja, kesteni su Patriku i Martinu odlično ispali. Dođite i vi na Mičigen u Podbrestu – zabavite se na Kestenijadi uz pravi jesensku idilu. 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije