OPĆINA NEDELIŠĆE

DAN STARIJIH OSOBA Bake i djedovi u gostima kod mališana iz Dječjeg vrtića Zvončić

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, koji se obilježava 1. listopada, Dječji vrtić Zvončić još jednom je potvrdio svoju predanost međugeneracijskoj suradnji

 U srijedu, 2. listopada vrtić je ugostio bake i djedove svojih mališana kako bi zajedno proslavili ovaj poseban dan.

Skupina Lavići iz područne skupine Lastavica, zajedno s grupama Leptirići, Medeki, Pingvini, Sunčeka i Mrkvice iz DV Zvončić, pod vodstvom svojih odgojiteljica, pripremila je prigodan program za svoje najmilije. Bake i djedovi imali su priliku vidjeti što njihovi unuci rade u vrtiću kroz pjesmu, ples i druge aktivnosti koje su djeca s ponosom predstavila.

Nakon programa, gosti su uživali u zajedničkom druženju uz čaj i grickalice, a djeca su podijelila ručno izrađene poklone koje su s pažnjom pripremila za ovu prigodu. Takva druženja nisu samo prilika za zabavu, već i za produbljivanje odnosa između djece i njihovih baka i djedova, stvarajući posebne uspomene koje će ih pratiti kroz život.

Dok su djeca s velikim uzbuđenjem pokazivala što su naučila, bake i djedovi su s ponosom pratili, slušali, fotografirali te uživali u svakom trenutku ovog toplog susreta.

Ovakvi događaji važni su ne samo za jačanje obiteljskih veza već i za izgradnju međugeneracijske solidarnosti, što je jedna od glavnih vrijednosti koje Dječji vrtić Zvončić njeguje kroz svoj rad.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije