SRETAN ROĐENDAN!

FOTO Spektakularna smotra povodom obilježavanja 20 godina djelovanja Svetomartinskih mažoretkinja

Plesni studio “Marti” Svetomartinske Mažoretkinje svečano obilježile 20 godina svog djelovanja organizacijom odlične i nezaboravne smotre mažoretkinja

Više od 400 uzvanika uživalo je u nezaboravnoj atmosferi, dok su svojim nastupima večer uveličale mažoretkinje iz Nedelišća, Selnice, Kotoribe, Murskog Središća, Čakovca i Domašinca.

Načelnik Martin Srša svečano je otvorio smotru mažoretkinja, istaknuvši kako je udruga Plesni studio “Marti” najbrojnija i najaktivnija u općini Sveti Martin na Muri. Posebno je naglasio važnost zajedništva i druženja unutar udruge, koje je kroz godine postalo simbol njihovog uspjeha i snage, te je zahvalio svima koji su pridonijeli dugogodišnjem radu i napretku udruge.

-Veliko hvala i našim mamama koje su, uz to što su plesačice, svojim posebnim nastupom dodatno uveličale ovu svečanu smotru. Posebnu zahvalnost upućujemo i bivšim mažoretkinjama koje su, za ovu posebnu prigodu, odlučile ponovno probuditi uspomene iz svojih mlađih dana te nas sve podsjetile na snagu zajedništva i ljubavi prema mažoret plesu.

Također, veliko hvala svim roditeljima koji su zajedničkim darom iznenadili našu trenericu Stanku, poklonivši joj dugo željeni JBL 320 zvučnik. Ovaj poseban poklon olakšat će organizaciju treninga i dodatno pridonijeti kvaliteti rada, čineći svaki budući trening još boljim i učinkovitijim istaknula je trenerica Stanka, HVALA VAM RODITELJI!- kažu iz kluba.

Završetak događanja obilježen je zajedničkim druženjem uz dvije veličanstvene torte – jednu su s ljubavlju sponzorirali roditelji u čast naših cura, dok je druga torta bila dar Općine Sveti Martin na Muri, uz posebno hvala načelniku Martinu Srši na velikoj podršci.

Predsjednica udruge Plesni studio “Marti” Svetomartinske mažoretkinje, Stanka Kutnjak, izrazila je svoju iskrenu zahvalnost svim sponzorima, Općini Sveti Martin na Muri, Turističkoj zajednici općine Sveti Martin na Muri te Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije, bez čije podrške ova smotra ne bi bila moguća.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije