SVETI MARTIN NA MURI Dječji vrtić Smješko obilježio prvi dan jeseni i Međunarodni tjedan kretanja

Ova aktivnost naglasila je važnost boravka na svježem zraku, tjelesne aktivnosti i druženja u prirodi, čime su se svi prisutni aktivno uključili u obilježavanje Međunarodnog tjedna kretanja

Mališani iz Dječjeg vrtića Smješko iz Svetog Martina na Muri, zajedno s roditeljima i odgojiteljicama, 23. rujna obilježili su prvi dan jeseni te Dan pješaćenja i Međunarodni tjedan kretanja. Okupljanje je započelo u Toplicama Sveti Martin, odakle su svi zajedno krenuli u pješačku avanturu prema lokalnom OPG-u.

Na OPG-u ih je srdačno dočekala vlasnica, koja je roditeljima i djeci predstavila rad obiteljskog gospodarstva te ih upoznala s raznolikom ponudom njihovih domaćih proizvoda.

Osim edukativnog dijela, organiziran je i zabavni „Gorički trail“, u kojem su sudjelovali roditelji i djeca, uživajući u zajedničkom vremenu provedenom u prirodi i rekreaciji.

Ova aktivnost naglasila je važnost boravka na svježem zraku, tjelesne aktivnosti i druženja u prirodi, čime su se svi prisutni aktivno uključili u obilježavanje Međunarodnog tjedna kretanja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije