POSJETITE IH VEĆ DANAS

OTVORENA TRGOVINA DECO ART Pronađite inspiraciju za svoj dom i iskoristite 20% popusta


Uređenje doma je umjetnost koja se krije u malim detaljima. Ti sitni, ali značajni elementi donose karakter i toplinu svakom prostoru. U tom duhu, Deco Art, tvrtka specijalizirana za dekoracije i usluge, nakon 10 godina rada u veleprodaji otvorila je svoju trgovinu u Varaždinu, na adresi Ulica Janka Leskovara 6 (kod studentskog doma).



Misija Deco Art je stvoriti jedinstvene ukrase i dekoracije koje obogaćuju domove, a nisu dostupne na domaćem tržištu. Kvalitetni proizvodi po povoljnim cijenama, uz naglasak na zadovoljstvo kupaca, ključni su elementi njihovog poslovanja.


Deco Art nudi širok spektar dekorativnih predmeta koji su savršeni za svaki interijer. Od elegantnih vaza, šarmantnih svijećnjaka do unikatnih figurica, svaki komad dodaje posebnu notu vašem domu. S više od 1000 različitih vrsta svijeća, kao i raznim dodacima poput ukrasnih papira i poklon vrećica, Deco Art je idealno mjesto za pronalazak inspiracije.


Za one koji vole biljke, Deco Art nudi predivne ukrasne tegle i vaze koje se savršeno uklapaju u svaki stil. Zelenilo i cvijeće čine prostor živahnijim, a istovremeno poboljšavaju kvalitetu zraka. Deco Art također nudi širok asortiman biljaka za unutarnje i vanjske prostore, uključujući vrtne dekoracije i ukrasno kamenje, kako bi vaš dom bio pravi mali raj.


Deco Art se ponosi i svojom ponudom grobne galanterije. U njihovoj trgovini možete pronaći sve što je potrebno za njegovanje uspomene, uključujući vaze za groblja, lampaše i LED svijeće.


Posjetite ih i otkrijte magiju detalja! Povodom otvorenja trgovine Deco Art iskoristite posebne popuste i uživajte u iznenađenjima koje su pripremili za vas.

DECO ART, Ulica Janka Leskovara 6 (bivši Pavlos, kod studentskog doma)

RADNO VRIJEME: radnim danima od 7.00 – 19 sati; sve subote u listopadu radne

PONUDA www.deco-art-shop.com

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije