izabrana miss međimurja

VIDEO I FOTO Laura Dasović okrunjena za Miss Međimurja, prva pratilja Paula Levačić

Laura Dasović ponijela je titulu Miss Međimurja 2024.

Dvorac Stari grad Zrinskih u Čakovcu ove je nedjelje ponovno postao mjesto glamura i ljepote, ugostivši natjecanje za Miss Međimurske županije. U predivnom ambijentu povijesne utvrde, Laura Dasović ponijela je titulu Miss Međimurja 2024., dok je Paula Levačić proglašena prvom pratiljom.

Ovaj prestižni izbor ljepote, koji se tradicionalno održava u Međimurju, okupio je sedam djevojaka koje su se natjecale za ulazak u finale 30. izbora Miss Hrvatske. Svečani događaj započeo je u 17 sati, a natjecateljice su se žiriju predstavile u kolekciji modne marke Calico Mood, elegantnim haljinama dizajnerice Snježane Radev te bajkovitim vjenčanicama iz Nikolina wedding storea.

Za ljepotu kandidatkinja pobrinula se vizažistica Martina Peršić, dok su im frizure oblikovali stilisti iz frizerskog salona Lucifriz. Kao i svake godine, događaj je okupio mnogobrojnu publiku, a raskoš Starog grada dodatno je pridonijela čaroliji večeri.

Osim što naglašava ljepotu djevojaka iz Međimurja, ovo natjecanje ponovno potvrđuje važnost dvorca Zrinskih kao kulturnog središta regije.

Vlasnica licence za Miss Hrvatske, Iva Loparić Kontek, zahvalila je pokroviteljima, uključujući Međimursku županiju i župana Matiji Posavcu, Turističkoj zajednici Međimurske županije te Gradu Čakovcu i gradonačelnici Ljerki Cividini, koji su podržali ovaj događaj.

Uz glamur i ljepotu, manifestacija je podsjetila na povijesnu vrijednost i simboliku Starog grada Zrinskih.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije