BREZJE

FOTO Jesen na Forestu: Miris kestena, dječji osmjesi i veseli ritmovi privukli posjetitelje u Brezje

Danas je u 10 sati na prostoru Forestland parka započela manifestacija "Jesen na Forestu", uz veliku kestenijadu koja je oživjela Brezje i stvorila pravu jesensku idilu

Stotine posjetitelja, privučeni mirisom pečenih kestena i bogatim programom, došli su iskoristiti slobodnu nedjelju u prirodi.

Park je ispunjen obiteljima koje uživaju u opuštenoj atmosferi, dok se djeca zabavljaju na tri velika napuhanca i sudjeluju u besplatnim kreativnim radionicama.

Ono što je posebno obilježilo događaj jest bogatstvo sadržaja za sve uzraste. Dok se mlađi posjetitelji bezbrižno igraju, odrasli uživaju u degustaciji pečenih kestena i lokalnih delicija, uz osjećaj prave jesenske ugode.

Za poslijepodnevni program organizatori su pripremili dodatna iznenađenja. U 17:00 sati djeca će uživati u predstavi “Cicek micek i izgubljeni prijatelj”, koja donosi toplu priču o prijateljstvu, a u 17:30 na rasporedu je “Paint & Wine” – opuštajuća slikarska radionica za odrasle, savršena prilika za izražavanje kreativnosti uz čašu vina.

Večer u Forestland parku završava uz DJ nastupe, koji će zagrijati atmosferu i pružiti veselo zatvaranje ugodnog dana.

Posjetitelji još uvijek imaju vremena doći, opustiti se i uživati u čarima jeseni u Brezju, gdje priroda, zabava i druženje stvaraju nezaboravnu atmosferu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije