bogat program

FOTO Čakovečko nedjeljno prijepodne ispunjeno sportom, glazbom i prezentacijom projekta ‘Hrana za zdravlje i mir’

Iako malo vjetrovito, ali sunčano vrijeme privuklo je mnogobrojne posjetitelje na čakovečke ulice, ali i u prigradsko naselje Mihovljan, gdje je održana atletska utrka „Z brega na breg“

U Mihovljanu je kao prva utrka održana ona dječja, na kojoj je sudjelovalo rekordnih devedeset mladih trkača, u nekoliko različitih dobnih kategorija. Njima su medalje i priznanja podijelili gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini i predsjednik MO Mihovljan Ivica Novak. Nakon njih na startnu liniju stalo je više od 200 seniorki i seniora koji su trčali dvije dionice, onu kraću od 3,1 km i dužu od 7,1 kilometar.

„Čakovečki mališani“ oduševili koncertom na otvorenom

Nešto niže od „Mihovljanskog brega“, na čakovečkom ulicama mnogobrojni građani i danas su uživali na sajmu „Jesenski ceker“ u okviru manifestacije Čakovec weekend-Jesen, ali i u prezentaciji projekta „Hrana za zdravlje i mir“ Srednje škole Prelog.

Na pozornici na otvorenom, na Trgu Republike pred mnogobrojnom publikom svojim glazbenim repertoarom predstavio se i oduševio Dječji zbor „Čakovečki mališani“ pod vodstvom Maje Magdalenić Barić i glazbenu pratnju Lane Cvrtila.

Još uvijek nije kasno da posjetite Čakovec jer ovog poslijepodneva čekaju vas “Potraga za jesenskim blagom” u Perivoju Zrinskih, “Radionica pletenja cekera”, čuvarice pletenja cekera Ivanke, te igraonice i radionice Matije Bobeka “Zagonetno drvo”, a kao veliko finale ovogodišnje manifestacije Čakovec weekend- Jesen i veliki koncert Gibonnija na čakovečkom Trgu Republike u 20 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije