mihovljan

VIDEO/FOTO Utrka ‘Z brega na breg’ je okupila brojne trkače svih generacija-evo najboljih!

Udruga mladih Mihovljan (UMM) i NK „Sloboda“ Mihovljan, u suradnji s Atletskim klubom Međimurje, 29. rujna organizirali su 4. izdanje utrke pod nazivom 'Z brega na breg

Utrka je bila otvorena za sve, bez obzira na dob ili razinu fizičke spreme, a sudionici su mogli birati između trčanja ili hodanja kako bi savladali ponuđene staze. Ovaj događaj imao je za cilj promovirati zdrav način života i potaknuti što veći broj ljudi na bavljenje sportskim aktivnostima.

U ponudi su bile dvije staze: kraća, namijenjena građanima, duljine 3,1 kilometar, te glavna utrka na 7,1 kilometar. Sudionici su se s lakoćom uklopili u sportski duh dana, a prelijepo vrijeme dodatno je uljepšalo atmosferu na utrci.

Organizatori su izrazili zadovoljstvo velikim odazivom te najavili planove za buduće sportske događaje s ciljem okupljanja lokalne zajednice i promocije aktivnog načina života.

Prvo mjesto u utrci na 3,1 kilometra osvojio je Vedran Rešetar, drugi je bio Patrik Dinjar, a treći Alen Toplak. Od žena, prva je bila Helena Dinjar, potom Mihaela Sabol te Ana Marija Gregur.

U utrci na 7,1 kilometar prvo mjesto osvojio je Jan Kramer, drugi je bio Igor Horvat, a treći Luka Živko. U kategoriji žena prvo mjesto je osvojila Nina Dobša, dok je druga bila Mia Furdi, a treća Jadranka Maček.

Dječje utrke

U utrci na 100 metara od dječaka prvi je bio Juraj Tarandek, potom Vito Zadravec, a treći Matej Bistrović. Od djevojčica prva je bila Pia Malašić, druga Neli Brezovački, a treća Katja Friščić.

U utrci na 300 metara prvi je bio Erdi Hatlak, drugi Sian Lacković, a treći Dorian Tizaj, a kod djevojčica prva je bila Klara Sokolić, druga Mirta Gradišer, a treća Vita Kolar.

U utrci na 600 metara prvi je bio Leo Mesarić, drugi je bio Lovro Mikulić, a treći Dino Kraljić. Od djevojčica prva je bila Anabela Bel, druga je bila Sana Cimerman, a treća Lana Brezovački.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije