KURŠANEC

ROMANTIČNO VJENČANJE Saša i Neven izrekli sudbonosno ‘DA’ uz članove Zrinske garde

Mladenec Neven stao je pred oltar u odori Zrinske garde. Njemu i Saši želimo puno ljubavi u braku!

Saša Tkalčec iz Kuršanca i Neven Kraljić iz Novog Sela Rok u subotu su svoju ljubav okrunili prekrasnim vjenčanjem koje je održano u Kuršancu, u Crkvi Gospe Snježne. Vjenčao ih je svećenik Ivan Munđar, dok su u ulozi kumova bili supružnici Miroslava Novak Hranjec i Hrvoje Hranjec te Mateja Talan Dokleja i Karlo Dokleja.

Neven, dugogodišnji član Zrinske garde Čakovec, svoje je sudbonosno “DA” izrekao u odori Zrinske garde, što je ovom vjenčanju dalo poseban, povijesni štih. Njegova pripadnost gardi nije ostala nezapažena jer su na vjenčanju bili prisutni i ostali članovi Zrinske garde kao i vatrogasci DVD-a Novo Selo Rok koji su svojim prisustvom dodatno uveličali ovaj poseban trenutak.

Nakon emotivnog obreda u crkvi, svadbena svečanost nastavila se u jednom od čakovečkih restorana, gdje su se mladenci i uzvanici opustili uz veselu atmosferu, glazbu i ples. Nevenova uniforma i nazočnost Zrinske garde učinili su ovaj dan još posebnijim i nezaboravnim, simbolizirajući zajedništvo, ponos i ljubav.

Saši i Nevenu želimo puno sreće, ljubavi i zajedničkih uspomena na njihovom bračnom putu!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije