SEDMO KOLO

TREĆA LIGA Graničar/K slavio u Varaždinu, Polet/SMNM visoko u Đurđevcu, Dinamo/D u Garešnici, a Nedelišće preokretom do pobjede

U 7. kolu 3. HNL-sjever Graničar je u Varaždinu pobijedio dotadašnju vodeću ekipu prvenstva varaždinski Varteks

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

Dvostruki strijelac na utakmici bio je Golenja u 19. te 52. minuti.

Dinamo iz Domašinca pobijedio je Garić u Garešnici pogocima Petaka u 42. i Novaka u sudačkoj nadoknadi. Polet/SMNM je u Đurđevcu visoko slavio protiv domaćina Graničara. Patafta u 4. i 51. Brlek u 27. te Šarić u 64. minuti bili su strijelci za goste.

Nedelišće je na svom travnjaku ostvarilo tešku ali potpuno zasluženu pobjedu. Lončar u 52. dovodi domaćina u vodstvo da bi Kuprešak u 58. te Pranjić u 63. preokrenuli rezultat na 1:2.

Thiago u 90. iz kaznenog udarca poravnava dok u trećoj minuti sudačke nadoknade postiže pobjedonosni pogodak. Rudar i Međimurje odigrali su utakmicu bez pobjednika 1:1. Poveo je domaćin u 12. minuti pogotkom Nedeljka, dok u 34. minuti Mrazović poravnava rezultat na konačnih 1:1.

Rezultati 7. kola: Virovitica-Koprivnica 1:1, Rudar-Međimurje 1:1, Podravina-Pitomača 2:0, Graničar/Đ-Polet/SMNM 0:4, Varteks-Graničar/K 0:2, Garić-Dinamo/D 0:2, Bilogora 91*-Slatina 4:1, Nedelišće-Dinamo/P 3:2.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije