NOGOMETNA SUBOTA

EVO REZULTATA Nogometna subota donijela prve poraze Sloge/Č i Slobode/S

Nogometna Međimurska subota donijela je 11 odigranih utakmica diljem Međimurja u kojima su u 6 pobjedili domaćini, 3 su odigrane bez pobjednika, dok su u 2 susreta slavili gosti

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

U Međimurskoj Premier ligi Draškovec je teško ostvario pobjedu od 2:1 nad Podturnom. Gosti su poveli pogotkom Lepena u 15., da bi Diego Armando u 48. poravnao, dok Vinko u 65. postiže pobjedonosni pogodak. U 1. Međimurskoj ligi odigrana su nekoliko odličnih utakmica.

U Pušćinama je odigran derbi kola između istoimenog kluba te vodeće Sloge iz Čakovca. Odlična utakmica završila je pobjedom domaćina od 3:2. Yuito u 14. dovodi domaćina u vodstvo dok Tabaković u 47. poravnava rezultat na 1:1. Punčec u 66. ponovno dovodi Pušćine u vodstvo, dok Marković u 75. poravnava rezultat na 2:2.

Pogodak vrijedan pobjede postignut je autogolom Obadića u 78. minuti. Polet i Zasadbreg 77* odigrali su susret bez pobjednika 2:2.

Korošić u 45. te Šimunković u 52. dovode goste u vodstvo od 0:2 da bi Deglin u 67. te Robillard u 74. minuti pogocima poravnali rezultat na konačnih 2:2. U 2. Međimurskoj ligi Jadran je u Slakovcu pobjedio Slobodu rezultatom od 4:2.

Toplek u 8. dovodi goste u vodstvo da bi Fegeš u 28. poravnao dok Gale u 40. preokreće rezultat na 2:1. U nastavku gosti su preko Kranjčeca u 50. Jurovića u 59. te Hadžića u 86. minuti potpuno preokrenuli rezultat i nanijeli Slobodi prvi prvenstveni poraz.

U 3. Međimurskoj ligi susjedni derbi odigran je u Mihovljanu gdje je Sloboda pobjedila Omladinac iz Mačkovca 2:1.

Gosti su poveli preko Mađarića u 35. da bi Pečarko u 74. poravnao dok Kovač u 88. minuti iz najstrože kazne postiže pogodak vrijedan pobjede. Hajduk je u Štrukovcu odigrao sa Torpedom 1:1. Poveli su gosti u 78. minuti golom Hatleka dok je domaćin poravnao u 88. minuti golom Šardija.

MEĐIMURSKA PREMIER LIGA

Draškovec – Podturen 2:1, Dinamo (P) – Dubravčan 3:1.

Nedjelja:

Međimurec – Sloga (Š), Velđi, R.Kolarić, Šegović ; Drvenkar, Jedinstvo (GM) – Centrometal, G.Žganec, Ž.Novak, Čižmešija ; Križarić, Spartak – Mladost Komet, Zobec, Sukanec, D.Novak ; Jakovljev, Bratstvo (J) – Venera PMP u Svetom Martinu na Muri, Dumančić, Felker, Čurila ; Hozjak, Kraljevčan 38 – BSK, Đurđek, Filipić, Paman ; Dino Jambrović.

Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

I. MEĐIMURSKA LIGA

Plavi – Croatia 5:2, Hodošan – Mladost (SM) 2:0, Pušćine – Sloga (Č) 3:2, Polet (P) – Zasadbreg 77 2:2, Omladinac (NSR) – Sokol 0:1.

Nedjelja:

Naprijed – Strahoninec, Tomičić, Fodor, Bašek ; Marin Horvat ,Trnava – Bratstvo (SV)
Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

II. MEĐIMURSKA LIGA

Sloboda (S) – Jadran 2:4

Nedjelja:

Borac PMP – Trnovec, Škrobar, V.Hrušoci, Vrtarić ; Modlic, Vidovčan – Mura, Graf, V.Novak, Meglić ; Posedi, ČSK – Mladost (D), Magdalenić, M.Hrušoci, Šoltić ; Braniša, Mladost (I) – Budućnost (M), Klarić, Toplek, V.Baksa ; Hajdinjak, Mali Mihaljevec – Hajduk (B), Aldić, Križarić, Pintarić ; Juračić, Pobjeda – Drava (K), Kukovec, Vuk, L.Horvat ; Tomašić

Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

III. MEĐIMURSKA LIGA – A

Jedinstvo (NSnD) – Omladinac (DS), Hrženjak, M.Trupković, I.Novak ; Kovač, Borac (DH) – Radnički, L.Baksa ; Kopasić, Otok – Galeb, Sobočan ; Mijo Horvat, Budućnost (P) – Graničar (N), Rodrigue ; Najman
Utakmice se igraju u nedjelju s početkom u 16 sati.

III. MEĐIMURSKA LIGA – B

Hajduk (Š) – Torpedo 1:1, Sloboda (M) – Omladinac (M) 2:1, Bratstvo (P) – Napredak 0:0

Nedjelja:

Parag – Donji Koncovčak u Žiškovcu, D.Horvat ; Z.Novak, Dubrava – Šenkovec, Sakač ; G.Kovačić.
Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije