NOGOMET

NAPRIJED BILI Veterani Hajduka Brezje sa sedam golova došli do prvih bodova

Dobra igra i puno golova

U tjedan dana veterani brezovskog Hajduka odigrali su u europskom ritmu tri utakmice i u petak su došli do pobjede postignuvši sedam golova.

U veteranskoj skupini B Hajduk iz Brezja u petak je pobijedio Jadran iz Štefanca 7:3. Poluvrijeme je bilo 3:1. Brezovačni su u nastavku imali i 6:1 pa gosti smanjuju na 6:3. Za kraj minijatura brezovskih nogometaša s loptom od noge do noge za konačnih 7:3.

Nakon što su nedavno dobili na poklon sponzorske dresove Brezovčanima će ova pobjeda biti dobar motiv za nastavak prvenstva. Još jedna pozitivna stvar jest brojnost igrača pa su se sve dosadašnje utakmice odigrale s jednom ili više izmjena ovisno o poslu i ozljedama pa se nadaju da će tako biti i dalje i da će brojnost biti sve veća pa time i bodovni konto sve bogatiji.

Nastavak prvenstva donosi novu domaću utakmicu i susjedski derbi sa Slobodom iz Slakovca. Susret se igra u petak 4. listopada u 16:00 sati u Brezju na igralištu Hrastje i očekuju se novi domaći bodovi. Nakon toga 7. kolo donosi novi susjedski derbi kada će u ponedjeljak 14. listopada gostovati u Šenkovcu. Serija susjedskih derbija nastavlja se u 8. kolu kada će dočekati Veneru.

Nakon što završi jesenski dio prvenstva veterani iz Brezja planiraju preseliti u jurjevsku školsku sportsku dvoranu i jednom tjedno održati malonogometni trening kako bi ostali u formi za proljetni dio prvenstva. Brezovčani i dalje pozivaju nogometaše veterane koji su slobodni da im se pridruže u nogometnim nadmetanjima i druženjima u trećem poluvremenu (kontakt 091 799 4996).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije