BRZ I JEDNOSTAVAN IZBOR

KIP KOP d.o.o. Vaš pouzdani izbor za vrhunska garažna vrata – osigurajte prednost uz stil i kvalitetu!

Kupci koji traže sigurnost, funkcionalnost i estetski dojam mogu odabrati KIP KOP garažna vrata i biti korak ispred!

KIP KOP nudi sekcijska podizna vrata, rolo garažna vrata, dvokrilna i jednokrilna vrata, prilagođena za garaže, industrijske prostore ili druge objekte. Sve modele moguće je u potpunosti personalizirati – od dimenzija i načina otvaranja do boje i dizajna.


Poznati su po 12-godišnjem jamstvu protiv korozije i 5-godišnjem jamstvu na elektroniku, osiguravajući dugotrajnu pouzdanost. Njihova vrata su energetski učinkovita, izolirana od vanjskih utjecaja i jednostavna za rukovanje – bilo ručno ili putem daljinskog upravljača.

KIP KOP konfigurator – brz i jednostavan izbor


Pomoću KIP KOP Konfiguratora kupci mogu u nekoliko koraka odabrati vrata koja savršeno odgovaraju njihovim potrebama i stilu. Bilo da je riječ o elegantnim vratima za dom ili robusnim rješenjima za industrijske objekte, KIP KOP nudi pravi izbor.

Potpuno prilagodljiva rješenja


Kupci mogu birati između više od 256 boja iz RAL ljestvice, drvenih uzoraka ili čak digitalnog tiska po vlastitom ukusu. KIP KOP vrata su praktična za kratke prilazne puteve i idealna za prostore uz pješačke staze. Njihova vrata pružaju visoku razinu izolacije i zaštitu od vanjskih utjecaja, dok inovativan dizajn sprječava zaglavljivanje i oštećenja.

Profesionalna montaža i podrška


Uz vrhunska garažna vrata, KIP KOP osigurava i stručnu montažu od strane iskusnog tima. Njihov pristup omogućuje brzo i efikasno rješenje za svaku situaciju. Kvaliteta i pouzdanost njihova su misija, a zadovoljstvo kupaca cilj.

Zašto odabrati KIP KOP garažna vrata

Zato jer su jednostavna, sigurna i praktična, a sekcijska automatska garažna vrata omogućuju fleksibilnu instalaciju u gotovo svaki oblik garažnih otvora. Zbog svoje vertikalne funkcionalnosti, ne zauzimaju prostor ispred ili iza garažnog otvora. KIP KOP također nudi posebnu akciju sekcijskih garažnih vrata s dostavom i montažom diljem Hrvatske, uključujući i usluge mjerenja i savjetovanja.

KIP KOP cjelokupna ponuda prati obećanje: Najviša kvaliteta po najboljim cijenama

Posjetite web stranicu www.podizna-garazna-vrata.hr kako biste pregledali ponudu za različite vrste garažnih vrata, uključujući rolo, dvokrilna, bočna i industrijska vrata.


S povjerenjem se obratite stručnom djelatniku u KIP KOP-u. Spremno će vam pružiti savjete o cijeni, funkcionalnosti i dizajnu vrata. Zatražite informativnu ponudu, donesite odluku i dogovorite profesionalno mjerenje.


Novost u ponudi KIP KOP-a je mogućnost samostalnog mjerenja putem www.izmjera.com.
Osim dugogodišnjeg jamstva, nude mogućnost plaćanja na rate.

Za više informacija, slobodno ih kontaktirajte na broj 091 560 2800.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije