rukomet i nogomet

SPORTSKI VIKEND Ovih vas dana očekuju zanimljive utakmice

Rukometna i nogometna sezona sve se više „zahuktava“, prvenstvo je sve zanimljivije , sve pak to u dvorane i na igrališta privlači sve više gledatelja

Rukometaši MRK Čakovca nakon pomalo neočekivanog i uvjerljivog poraza u Velikoj Gorici najavljuju „popravak“ na sutrašnjoj utakmici s Dubravom kojoj su domaćini u dvorani Graditeljske škole u 19 sati. Očekuju tradicionalnu podršku s tribina i najavljuju pobjedu.


Prije toga u 2. prvenstvenom kolu Druge lige sjever mladi sastav ŽRK Zrinskog II domaćin je također u dvorani Graditeljske škole u 16:30 sati donedavnim prvoligašicama ŽRK Pitomači. Ovaj vikend zbog reprezentativnim obaveza ne igraju se utakmice 1.ženske lige, rukometašice ŽRK Zrinskog u pauzi prvenstva intenzivno treniraju i pripremaju se za utorak kada gostuju u Koprivnici kod višestrukih državnih prvakinja Podravke Vegeta.


Sve utakmice 7. prvenstvenog kola Treće nogometne lige sjever na rasporedu su sutra (subota) s početkom u 16 sati. U Murskom Središću lokalni derbi Rudar je domaćin Međimurju Čakovec, aktualni prvak Lige Polet gostuje u Đurđevcu kod Graničara, Graničar Kotoriba gost je Varteksa u Varaždinu, Dinamo Domašinec gostuje u Garešnici kod Garića, a Nedelišće je domaćin Dinamu Predavec.


Ženski nogometni klub Međimurje/Čakovec gostuje u nedjelju u Koprivnici jod tamošnjeg istoimenog sastava, to je utakmica završnice Kupa HNS-a, a pionirke i kadetkinje Međimurja /Čakovec sutra su domaćini vršnjakinjama Gorice iz Velike Gorice, to je utakmica 1. lige mladih.


U subotu i nedjelju na rasporedu su i sve utakmice Međimurskih liga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije