PRIVATNA KARDIOLOŠKA AMBULANTA

Kardiološka ambulanta u Poliklinici Lumbalis

U Poliklinici Lumbalis  od početka godine dr. med. Marko Hranilović, specijalista interne medicine i kardiologije stalno je zaposlen u Kardiološkoj ambulanti Poliklinike Lumbalis i radi na puno radno vrijeme čime su pacijentima stalno dostupne vrhunske kardiološke usluge na jednom mjestu.

Kardiologija je medicinska disciplina koja se fokusira na dijagnostiku i liječenje bolesti srca i krvnih žila. U kardiološkom centru Poliklinike Lumbalis dostupne su pretrage koje omogućuju rano otkrivanje mogućih srčanih i vaskularnih komplikacija.

U privatnoj kardiološkoj ambulanti Poliklinike Lumbalis moguće je obaviti specijalistički pregled kardiologa, elektrokardiografiju (EKG), ultrazvuk srca, color doppler srca, holter tlaka, holter EKG-a te ergometriju. Pregled započinje detaljnom anamnezom, uključujući obiteljsku i osobnu povijest bolesti, nakon čega slijedi klinički pregled i potrebne dijagnostičke pretrage. Na temelju rezultata, dr. Hranilović pružit će preporuke za daljnju dijagnostiku, liječenje i kontrolu.

Ova privatna ambulanta značajno osnažuje zdravstvene usluge u regiji, pružajući pacijentima cjelovitu kardiološku skrb u moderno opremljenoj ustanovi.

Ambulanta se nalazi na adresi Izvorska 1, Toplice Sveti Martin, 40313 Sveti Martin na Muri. Radno vrijeme Poliklinike Lumbalis je od ponedjeljka do petka od 07:00 do 20:00, subotom od 08:00 do 14:00, te nedjeljom od 09:00 do 13:00 sati.

Svakako ih zapratite i na Facebook stranici i saznajte najnovije vijesti i informacije.

Za više informacija ili dogovaranje termina, obratite im se putem telefona na 040/371-104 ili 095/777-1111, kao i putem e-maila na info@lumbalis.net.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije