UŽIVALI SU

ZAJEDNIČKI IZLET Udruge umirovljenika iz Ivanovca i Gornjeg Hrašćana posjetile Balaton

Dana, 20. rujna 2024. godine Udruge umirovljenika iz Ivanovca i Gornjeg Hrašćana uputile su se na zajednički izlet na razgledavanje ljepota Balatona u organizaciji Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije

Bio je to prekrasan jednodnevni izlet dviju udruga na kojem su u Mađarskoj posjetili poznati dvorac obitelji Festetics u Keszthelyu, a po želji su uz razgled muzeja mogli razgledati i lovački ili botanički dio muzeja. Nakon fakultativnog obilaska dvorca imali su slobodno vrijeme za razgled grada Keszthely.

Poslije toga nastavili su vožnju uz obalu Balatona do mjesta Tihany koji je najstariji srednjevjekovni grad u regiji. Sa tog mjesta pruža se prekrasan pogled na jezero Balaton.

Tamo su također nakon upoznavanja sa ljepotama mjesta imali slobodno vrijeme sve do ukrcaja na trajekt sa kojim su plovili na drugu obalu Balatona do mjesta Szantod nakon kojeg su se uputili prema Hrvatskoj.

Ovaj izlet je sufinanciran sredstvima Grada Čakovca i Međimurske županije preko projekata civilnog društva za 2024. godinu na čemu im zahvaljujemo.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije