PUTUJMO ZAJEDNO

Jesenske avanture uz Jakopić Travel: Opatija, Padova, Dolina Neretve i Oktoberfest

Jakopić Travel donosi vam novost koja će olakšati planiranje vašeg putovanja – sada možete rezervirati i platiti svoje aranžmane putem njihovog novog web shopa!

Uštedite vrijeme i jednostavno osigurajte svoje mjesto za iduću avanturu. Na raspolaganju je bogata ponuda putovanja, a izdvajamo mirisnu Marunadu u Lovranu, povijesnu Padovu, predivne otoke Burano i Murano, te nezaobilaznu Veneciju. Također, tu je i dolina Neretve s mirisom sočnih mandarina, kao i nezaboravni Oktoberfest u Münchenu!

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem naše mrežne stranice http://www.jakopic-travel.hr/ ili emaila info@jakopic-travel.hr.

Opatija i Marunada u Lovranu

  • 12.10.2024.

Posjetite tradicionalnu Marunadu u Lovranu i uživajte u mirisima i okusima slasnih lovranskih maruna, jedinstvenih kestena s ovog područja. Očekuju vas raznovrsni specijaliteti, bogat kulturno-zabavni program te topla atmosfera koja okuplja ljubitelje prirode i domaćih delicija. Dođite i otkrijte čaroliju jeseni u Lovranu!

Cijena aranžmana: 38 EUR

Padova-Burano-Murano-Venecija

  • 26.-27.10.2024.

Otkrijte bogatu povijest i očaravajuću arhitekturu Padove, grada umjetnosti i kulture. Prošetajte slikovitim otocima Burano i Murano, poznatim po šarenim kućama i tradiciji ribarstva i staklarstva. Doživite čarobni ambijent Venecije, gdje kanali i povijesne znamenitosti pričaju priče prošlih vremena.

Cijena aranžmana: 125 EUR

Dolina Neretve, Šibenik i NP Krka

  • 26.-27.10.2024.

Metković, smješten u dolini rijeke Neretve, poznat je po uzgoju vrhunskih mandarina. Svake jeseni, tijekom berbe, regija oživi uz miris sočnih i zrelih plodova. Mandarine iz Metkovića ističu se svojom slatkoćom, kvalitetom i neodoljivom aromom.

Cijena aranžmana: 135 EUR

Oktoberfest – 1 dan

  • 05.10.2024.

Doživite nezaboravnu atmosferu Oktoberfesta u srcu Münchena. Okupite se s prijateljima i uživajte u tradicionalnim bavarskim jelima, uzbudljivim vožnjama i širokom spektru piva iz lokalnih pivara. Proslavite kulturu, veselje i gostoljubivost Bavarske na najvećem pivskom festivalu na svijetu.

Cijena aranžmana: 57 EUR

Iskoristite pogodnosti novog web shopa i osigurajte svoje mjesto na putovanjima koja ne želite propustiti! Posjetite nas na www.jakopic-travel.hr i rezervirajte svoje iduće nezaboravno putovanje već danas.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije