PROŠLO JE PET GODINA

GOSPODARSKA ŠKOLA ČAKOVEC Bivši učenici smjera krojač-obučar obilježili petu godišnjicu završetka školovanja

U emotivnoj i srdačnoj atmosferi, bivši učenici smjera krojač-obučar Gospodarske škole Čakovec, obilježili su petu godišnjicu završetka školovanja

Okupljeni su bili Vanessa Groman Taradi, Katja Gregorinčić, Melani Sabol, Sara Zobić, Sara Baksa, Leonardo Ignac i Nikolina Međimurec, a s njima i njihova razrednica Brankica Vlahek-Ivek.

S puno topline i zahvalnosti, bivši učenici izrazili su svoju zahvalnost profesorici Vlahek-Ivek, ističući njezinu podršku i stručnost tijekom njihovog obrazovanja.

„Danas, kada zaboravljamo važne datume i značajne stvari, ne želimo propustiti priliku da vam kažemo jedno veliko HVALA! Hvala vam za razumijevanje, profesionalnost i strpljenje. Zajedno smo rasli, učili se poštovanju i strpljenju, a vi ste uvijek bili tu za nas,“ složno su izjavili bivši učenici.

Okupljanje je bilo ispunjeno nostalgičnim prisjećanjima na školske dane, a završilo je s porukom zahvalnosti na nesebičnom trudu koji je profesorica uložila u njihov razvoj, kako u obrazovnom, tako i u ljudskom smislu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije