MESAP 21. PROSINCA 2024.

DRAGANA MIRKOVIĆ Nakon brojnih rasprodanih koncerata, Dragana krajem godine dolazi na MESAP

Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda, Dragana Mirković, u sklopu svoje turneje "Do poslednjeg daha" nastupit će 21. prosinca na MESAP-u u Nedelišću!

Dragana Mirković održala je dva koncerta u rasprodanoj Areni Zagreb u svibnju ove godine, a ove zime stiže i u Međimurje. Njezin koncert na rasporedu je u MESAP dvorani 21. prosinca s početkom u 20 sati.

Nakon zagrebačke i beogradske arene i puno ostalih dvorana po Balkanu, Dragana napokon dolazi u MESAP gdje se turneja pod nazivom „Do poslednjeg daha“ nastavlja.

Hitovi kao što su „Luče moje“, „Poslednje veče“, „Do poslednjeg daha“ i drugi, 21. prosinca će odjekivati Međimurjem. Organizatori vas pozivaju u Nedelišće da zajedno proslave 40 godina Draganine karijere”. Očekuju se i gosti iznenađenja i poseban Draganin performans.

Potražnja za ulaznicama je sad već prilično velika te je koncert na visokom trećem mjestu po prodaju u sustavu Eventim i Eventim prodajnim mjestima (Petrol, Tisak). Cijene ulaznica kreću se od 25 do 55 eura, ovisno o kategoriji..

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije