METALSKA JEZGRA

AEROKLUB MEĐIMURJE Mladi modelari na STEM radionici “Od nacrta do leta”

Aeroklub Međimurje posjeduje dva 3D printera u svojoj modelarskoj radionici koji rade gotovo neprekidno

Krilaticom mlade modelarske sekcije, “Od nacrta do leta, ne kupovati već izgraditi”, i izrazito motivirani mladi modelari Aerokluba Međimurje prisustvovali su STEM radionici u Metalskoj jezgri Čakovec, sa svojim mentorima, roditeljima te s predsjednikom Aerokluba Međimurje Dragutinom Prprovićem pod kojim je i vodstvom kluba, usmjerena sva energija na rad s djecom , na motivaciju djece, jer ipak na mladima svijet ostaje.

U Metalskoj jezgri dočekao ih je Zoran Kadežabek koji je izdvojio vrijeme samo za njih, fantastično prilagodio program svim uzrastima od prvašića preko roditelja pa sve  do baka koje su isto bile prisutne kao pratnja djeci.

Aeroklub Međimurje posjeduje dva 3D printera u svojoj modelarskoj radionici koji rade gotovo neprekidno, no želja za usavršavanje tjera ih na to da uvijek može više, brže jače, tako smo kao uvod u buduće STEM radionice u aeroklubu po pitanju RC modelarstva  i kao članica Hrvatskog astronautičkog i raketnog saveza krenuli u prikupiti nove informacije i po novu paletu znanja u Metalsku jezgru i veselimo se budućoj suradnji.

Zoran Kadežabek klincima je kroz prezentaciju svojih radova, svojih projekata i iskustava na vrlo jednostavan i motivacijski način dočarao nova tehnička rješenja , nove tehnologije, u klincima pobudio motivaciju za možda njihova buduća zanimanja, te im na simpatičan način dao do znanja da bez učenja i rada nema pravih rezultata.

Trenutno u modelarskoj radionici Aerokluba Međimurje radi na svojim zanimljivim projektima 15 djece mini projekti prilagođeni njihovoj dobi zasebno jer kao što se kaže zrakoplovno modelarstvo je znanost, sport i hobi u isto vrijeme, teško da postoji toliko raznolik hobi koji jednako fascinira i povezuje ljude svih dobi.

Uprava Aerokluba Međimurje zahvaljuje se na lijepom gostoprimstvu u Metalskoj jezgri te Zoranu Kadežabeku koji je točno znao koje informacije naša djeca trebaju jer je i sam prije letio u našem aeroklubu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije