zanimljiva predstava

MURSKO SREDIŠĆE Vinča i Tinderella stižu u Centar za kulturu ‘Rudar’

U nedjelju, 20. listopada u 19 sati Centru za kulturu „Rudar“ u Murskom Središću na rasporedu je predstava Tinderella u kojoj nastupa legendarni Goran Vinčić Vinča i Marija Kolb

Cijena ulaznice je 10 eura, a može se kupiti na sljedećem linku: ili na blagajni prije bilo kojeg događanja u Centru za kulturu.


Ovaj tjedan to je:


Četvrtak, 19. rujna od 16.00 do 18.00 sati


Petak, 20. rujnaq od 17.00 do 19.00 sati


Subota, 21. rujna od 09.00 do 10.00 sati


Nedjelja, 22.rujna od 09.00 do 10.00 sati

O PREDSTAVI:


Predstava u kojoj se spajaju dvoje naoko nespojivih partnera – poznati komičar Goran Vinčić Vinča i nagrađivana glumica Marija Kolb, suvremena je bajka za odrasle. Uz pregršt živopisnih likova iz aplikacija za spojeve, iskre strasti koje frcaju između njih zagrijat će svačiju maštu i – srce.


“Pogledajte Vinču s glumicom u klinču”, poručuje autor predstave Igor Baksa.


Upečatljivu glazbu potpisuje Luka Tralić Shot, a osim pjevanja glumci svoju vatrenu igru plešu pod koreografskom palicom Almire Osmanović. Kostimografiju potpisuje Katarina Radošević Galić, a fotografiju Mirna Bartolić.


Cjelovečernja zabava za odrasli dio obitelji ja zagarantirana! Vinča kakvog niste vidjeli i glumica kakvu vrijedi gledati svaki dan!


Komedija je nastala u suradnji Malog Teatra i Kazališta KNAP, te je sufinancirana sredstvima Ministarstva kulture i medija RH i Grada Zagreba.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije