oni ipak malo više

ŽIVJELI! Horoskopski znakovi koji najviše vole nazdraviti: Tko drži čašu u ruci?

Dok svi znakovi ponekad vole nazdraviti, ovi horoskopski znakovi češće uživaju u opuštenim trenucima uz piće

Iako horoskopski znakovi imaju različite osobnosti, neki od njih vole uživati u društvenim događanjima uz čašicu omiljenog pića. Evo pet znakova za koje se često veže sklonost dobrom provodu, uz koji dolazi i čaša vina, koktela ili piva:

Strijelac (22. studenoga – 21. prosinca)

Strijelci su poznati po svojoj ljubavi prema avanturama i putovanjima, ali i po tome što znaju uživati u životu. Često su društvene duše koje vole zabave, a alkohol im pomaže opustiti se i unijeti dodatnu dozu zabave u večer.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Bikovi su veliki hedonisti, vole uživati u hrani i piću. Fini obroci uz čašu vrhunskog vina ili piva njihova su specijalnost. Ponekad će otići korak dalje i osigurati da su domaćini najboljih okupljanja.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Ribe su osjetljive duše koje vole pobjeći od stvarnosti, a ponekad im alkohol postaje sredstvo za bijeg i opuštanje. Mogu biti sklone prepuštanju, osobito kada su u društvu bliskih prijatelja, gdje osjećaju sigurnost.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Vodenjaci su poznati po tome što uživaju u neobičnim situacijama i eksperimentiranju, a to vrijedi i za pića. Njihova znatiželja često ih vodi prema isprobavanju novih koktela ili egzotičnih pića.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ovnovi su energični i impulzivni, a to se često odražava i u njihovom pristupu alkoholu. Brzo ulaze u zabavu i ne boje se popiti malo više kad su u društvu – sve dok se osjećaju slobodno i neopterećeno.

Dok svi znakovi ponekad vole nazdraviti, ovi horoskopski znakovi češće uživaju u opuštenim trenucima uz piće, bilo da slave uspjehe ili samo žele pobjeći od svakodnevnih briga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije