KAD MAME ZAPJEVAJU

ŽUPA KOTORIBA Zbor mama Križića: Osam godina pjevaju zajedno na misnim slavljima

Zbor se svojim trudom i predanošću izdvojio kao važan čimbenik života župe

Ove godine, na Malu Gospu, Zbor mama Križića Župe Kotoriba obilježio je osam godina djelovanja. Tijekom svih godina, ovaj zbor, koji čine majke malih Križića, uvelike je obogatio duhovni život župe svojim pjevanjem i radosnim slavljenjem Gospodina. Njihova prisutnost na misama nije samo glazbena pratnja, već istinski izraz zahvalnosti i ljubavi prema Bogu.

Pod vodstvom prof. Klaudije Vidović, Zbor mama Križića postao je prepoznatljiv dio župne zajednice. Svojim glasovima, ispunjenim vjerom i nadom, majke pridonose stvaranju atmosfere zajedništva i duhovne radosti. Redovito pjevaju na misnim slavljima, čineći liturgiju još svečanijom i poticajnijom za sve prisutne.

Zbor se svojim trudom i predanošću izdvojio kao važan čimbenik života župe. Pjesme koje pjevaju ne samo da slave Boga, već i ujedinjuju vjernike, šireći poruku ljubavi i mira. Svaka izvedba nosi osobni pečat i predanost članica, koje kroz svoje pjevanje izražavaju vjeru i bliskost s Gospodinom.

Župnik Ivan Kljunić, koji im je nedavno uputio posebne čestitke povodom ove obljetnice, pohvalio je njihov doprinos i istaknuo koliko njihova prisutnost obogaćuje župni život.

Osam godina djelovanja Zbora mama Križića svjedoči o njihovoj ustrajnosti, ali i o važnosti koju imaju u životu Župe Kotoriba. Dok nastavljaju s pjesmom zahvaljivati Gospodinu, njihov primjer i dalje će biti nadahnuće za cijelu župnu zajednicu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije