KARLOVAC

MLADI FILMAŠI Sjajan uspjeh Graditeljske škole Čakovec na Four River Film Festivalu

Graditeljska škola Čakovec već dugi niz godina njeguje tradiciju filmskog stvaralaštva, redovito sudjelujući na raznim filmskim smotrama, revijama i festivalima diljem Hrvatske

Cilj svakog učenika i nastavnika koji se bavi filmom je da njihovi radovi budu prikazani na ovim manifestacijama, a još je ljepše kada se uspiju predstaviti široj publici.

Proteklog tjedna, Karlovac, grad na četiri rijeke, bio je domaćin međunarodnog filmskog festivala za mladež pod nazivom Four River Film Festival. Na festivalu je prikazano 62 filma od ukupno 1569 prijavljenih iz cijelog svijeta, a među njima se istaknula i učenica naše škole, maturantica Meri Matjačić sa svojim filmom “Savršena instagram pitica”.

Ovaj izvanredan uspjeh nije prošao nezapaženo; film je osvojio simpatije gledatelja, a stručni žiri ga je proglasio najboljim filmom u kategoriji slobodnog stila.

Dodajmo da je Meri mentorirala voditeljica filmske družine, Ljiljana Ille, dipl. inf., nastavnica savjetnica. Ovaj inspirativni uspjeh dodatno je osnažio i učenicu i mentoricu, potičući ih na nove filmske poduhvate. Iskrene čestitke našoj Meri i njezinoj nastavnici na ovom izvanrednom postignuću!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije