godišnji koncert

VIDEO/FOTO Selnica u znaku glazbe: Koncert ŽVS ‘Sveti Marko’ ispunio srca publike

U nedjelju je hol Dječjeg vrtića Selnički zvončići bio ispunjen glazbom, dok je Ženska vokalna skupina "Sveti Marko" KUD-a Selnica održala svoj tradicionalni godišnji koncert

Brojna publika, koju su činili ljubitelji glazbe iz Selnice i okolnih mjesta, uživala je u izvedbama prepunim emocija, koje su na poseban način isticale bogatstvo glazbene tradicije ovog kraja.

Pod vodstvom Ivane Tkalec, članice ŽVS-a – Marija Magdalena Kočila, Petra Mustač, Dragica Kovačić, Pavla Mesarić, Krunoslava Sklepić, Jasmina Hoblaj, Julijana Kočila, Marta Tkalec i Maja Novinić – oduševile su svojim vokalnim interpretacijama raznolikog repertoara. Skladbe su, kao i svake godine, odražavale njihovu posvećenost glazbi i povezale publiku s tradicionalnim i modernim zvucima.

Posebni gosti koncerta, Muški pjevački zbor Bistrani iz Bistre, pod vodstvom mr. sc. Damira Šumečkog, pridonijeli su dodatnoj čaroliji večeri svojim izvedbama sakralnih, svjetovnih i klasičnih skladbi. Njihova izvedba bistranske i kajkavske glazbene baštine posebno je dotaknula srca prisutnih.

Tamburaška sekcija KUD-a Selnica, pod vodstvom Damira Markuša, pridružila se vokalnom sastavu i upotpunila glazbenu večer.

Večer je dodatno uljepšao mladi gitarist Andrija Tot iz Vinice svojom tehnički izvrsnom izvedbom na gitari, te oduševio publiku i dokazao svoj izniman talent. Njegovo obrazovanje i sudjelovanje na brojnim glazbenim natjecanjima jasno su se odrazili u svakoj odsviranoj noti.

Ovaj glazbeni događaj bio je prava poslastica za sve prisutne te još jedan uspješan nastup ŽVS “Sveti Marko” koji će se dugo pamtiti. Publika je otišla kući ispunjena emocijama, a članice vokalne skupine zahvalile su se svima koji su svojim dolaskom podržali ovu iznimnu glazbenu večer.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije