bilo je odlično

ZA SVAKOG PONEŠTO Kotoriba proslavila svoje dane u velikom stilu!

Proteklog vikenda, Kotoriba je bila domaćin tradicionalnih "Dana Kotoribe", manifestacije koja svake godine privlači brojne posjetitelje

U nedjelju, 15. rujna, šator pod kojim se održavao bogat kulturno-zabavni program bio je ispunjen razdraganim licima svih generacija.

Događaj je započeo nastupom mažoretkinja, koje su svojim plesnim točkama oduševile publiku. Limena glazba dodatno je obogatila atmosferu, a kulturno-umjetničko društvo Kotoriba prikazalo je najbolje od tradicijske baštine ovog kraja. Posjetitelji su uživali i u izvedbama tamburaškog sastava, koji je svojim veselim melodijama podigao raspoloženje.

Posebna pažnja posvećena je najmlađima, koji su se zabavljali oslikavanjem lica i sudjelovanjem u raznim zabavnim igrama. Dani Kotoribe još su jednom pokazali koliko je ova manifestacija važna za lokalnu zajednicu, okupljajući obitelji, prijatelje i posjetitelje iz okolnih mjesta u proslavi zajedništva i tradicije.

Organizatori su izrazili zadovoljstvo uspjehom ovogodišnje manifestacije, te već najavili bogat program za iduću godinu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije