SVE SE MOŽE!

FOTO/VIDEO Inspirativno druženje u Čakovcu: Trenerica Ilijana Bodlović potaknula stotinu žena na promjenu i samopouzdanje

Unatoč kišovitom danu, u hotelu Castellum u Čakovcu održano je predivno žensko druženje koje je okupilo oko stotinjak žena

Domaćin ovog inspirativnog susreta bila je trenerica i motivatorica Ilijana Bodlović iz Ljubuškog, mnogima u Čakovcu poznata po svojoj strastvenoj predanosti zdravom životu i tjelesnoj aktivnosti.

Ilijana je podijelila svoju osobnu priču o borbi s prekomjernom težinom i nedostatkom samopouzdanja, prisjetivši se vremena kada je imala 120 kilograma, bila depresivna i bez volje za promjenom. Međutim, snagom uma, upornošću i redovitom tjelovježbom, uspjela je preokrenuti svoj život.

Danas je uspješna trenerica čiji su programi vježbanja promijenili živote mnogim ženama, donoseći im zdravlje, samopouzdanje i kvalitetniji život. Sa svojim treninzima prisutna je u cijeloj Europi, pogotovo u Njemačkoj i Hrvatskoj.

Pod geslom “Žena si, možeš sve!”, Ilijana je na ovom susretu pružila podršku okupljenim ženama, potičući ih da preuzmu kontrolu nad svojim životima i vjeruju u svoje sposobnosti.

Susret je protekao u pozitivnom duhu, uz mnoštvo razgovora, smijeha i međusobne podrške.

Sudionice su izrazile oduševljenje te s nestrpljenjem očekuju sljedeće druženje, dok je Ilijanin motivirajući intervju dostupan u pratećem video zapisu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije