KULTURNO UZDIZANJE

ČAKOVEC Mirjana Klobučarić iz Brezja otvara novu izložbu ‘Slobodan ulaz’

Mirjana Klobučarić, renomirana međimurska umjetnica iz Brezja, ponovno osvaja publiku svojom novom samostalnom izložbom "Slobodan ulaz", koja će se otvoriti 18. rujna u 18 sati u Zgradi Scheier u Čakovcu

Poznata po svojim upečatljivim slikarskim tehnikama, Mirjana kroz ovaj postav poziva posjetitelje da slobodno zakorače u njezin svijet boja i emocija, izrađenih akvarelom, suhim pastelom i uljanim bojama.

Mirjana Klobučarić, rodom iz Donjeg Vidovca, bavi se slikanjem od 2008. godine, a njezin rad prepoznat je na brojnim izložbama diljem Hrvatske i Slovenije. Kao aktivna članica Likovnog udruženja Čakovec, Likovne udruge Donje Međimurje Prelog, Likovne republike Sv. Martin na Muri i Tempere Šibenik, sudjelovala je na više od 30 skupnih izložbi i šest samostalnih izložbi.

Svojim slikarskim tehnikama, među kojima se ističu suhi pastel, akvarel i uljane boje, redovito oduševljava publiku na likovnim kolonijama.

Izložbu “Slobodan ulaz” organizira Likovno udruženje Čakovec zajedno s autoricom, a posjetitelji će moći besplatno razgledati njezina djela te doživjeti umjetnost iz prve ruke.

Ova izložba još je jedan korak u bogatoj karijeri Mirjane Klobučarić, koja ne prestaje inspirirati ljubitelje umjetnosti svojim jedinstvenim pogledom na svijet.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije