popularna manifestacija

PRELOG Početak mjeseca listopada donosi manifestaciju ‘Dani kruha i zahvale’

Početak mjeseca listopada, odnosno prva subota u mjesecu listopadu donosi u centar Preloga manifestaciju „Dani kruha i zahvale“

I ove se godine, ova manifestacija održava uz Tjedan župnog Caritasa, a organizator „Dana kruha i zahvale“ je Turistička zajednica Grada Preloga, uz sudjelovanje brojnih udruga s područja Preloga.

Cilj ove manifestacije je pokazati bogatstvo tradicije i baštine našeg kraja sa izložbom plodova zemlje te degustacijom kruha i kolača, uz sudjelovanje škola, udruga te poljoprivrednih proizvođača našega kraja. Dani kruha i zahvale, održat će se na Trgu Slobode, ispred Doma kulture u Prelogu, u subotu 5. listopada od 8 sati ujutro.

Uz tradicionalan poziv izlagačima, udrugama, školama, poljoprivrednim proizvođačima i ove se godine pozivaju i udruge s područja Preloga koje žele sudjelovati u pripremi bograča, graha, ribe ili kakvog drugog jela u kotliću da se također prijave.

Ukoliko želite izlagati na Danima kruha i zahvale, prijave se primaju najkasnije do 2. listopada u 12 sati na info@prelog.hr, odnosno do popunjavanja izlagačkih mjesta (broj mjesta je ograničen).

Prošle godine su Dani kruha i zahvale privukli izuzetno veliki broj izlagača i posjetitelja, a organizatori se nadaju velikom broju sudionika i ove godine te se pozivaju svi zainteresirani da se prijave kako bi im se izlagačko mjesto osiguralo na vrijeme.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije