nekad i sad

SAVRŠENA EKIPA Tehničari visokogradnje Graditeljske škole proslavili 25. godišnjicu mature!

Prije 25 godina Tehničari visokogradnje Graditeljske škole iz Čakovca završili su svoje srednjoškolsko obrazovanje, a ovih su dana proslavili lijepu obljetnicu mature

Tradicija petogodišnjih susreta duboko je ukorijenjena u njihovim životima. To je večer kada se opuštaju, smiju, dijele uspomene i grade nova sjećanja. U tom neformalnom okruženju, među ljudima koji se poznaju cijeli život, vlada duh zajedništva i prijateljstva koji ih ispunja toplinom i srećom. Četvrt stoljeća je brzo prošlo, a oni su i dalje ovdje, zajedno, slaveći život i prijateljstvo.


U petak 6. rujna okupili su se ispred Graditeljske škole gdje su u razredima sa svojim razrednicama, profesoricama Đurđom Plavljanić i Spomenkom Čulinović „odradili“ sat razrednika, te potom nastavili feštu u ugodnom ambijentu.

Ugodnom druženju pridružila su se dva razreda iz generacije Graditeljske škole, te tri razreda iz Ekonomske škole Čakovec.

Fešta je potrajala do ranih jutarnjih sati, a “bekači” i “cekači” su još jednom pokazali kako su super ekipa za fešte, kao iz vremena kad su bili srednjoškolci.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije