PRIPAZITE

OPREZA NIKAD DOSTA Nesreća u Koprivnici na prvi dan škole: Automobil udario djevojčicu kod osnovne škole

Danas, na prvi dan nove školske godine, u Koprivnici se dogodila prometna nesreća u blizini jedne osnovne škole

Osobni automobil udario je djevojčicu dok je prelazila cestu, a hitna pomoć odmah je reagirala i prevezla ju u bolnicu. Trenutno nema službenih informacija o težini njezinih ozljeda, no incident je šokirao susjede, piše Podravina.hr

Ovaj tragični događaj snažno podsjeća na važnost sigurnosti u prometu, pogotovo u blizini škola. S obzirom na loše vremenske uvjete najavljene za cijeli tjedan, vozači moraju biti posebno pažljivi. Kiša će otežati vožnju zbog skliskih cesta, a vidljivost će biti smanjena, što povećava rizik od nesreća, pogotovo u područjima gdje se kreću djeca.

Apel svim sudionicima u prometu

U danima koji dolaze, ceste će biti pune učenika, od najmlađih prvašića do srednjoškolaca. Ovi mali i veliki sudionici u prometu često su neoprezni, posebno kada su uzbuđeni zbog početka nove školske godine.

Zato apeliramo na vozače da usporavaju u blizini škola, pješačkih prijelaza i na prometnim raskrižjima.

Roditelji, podsjetite svoju djecu na važnost opreza pri prelasku ceste, pogotovo u uvjetima slabije vidljivosti i mokrih kolnika. Vozači, vozite polako i budite spremni na iznenadne situacije – jer samo jedan trenutak nepažnje može imati strašne posljedice.

Neka ovaj prvi tjedan škole bude siguran za sve!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije