šetnja uz muru

MEĐIMURSKA PRIRODA Hodali su uz Muru za plavo prijateljstvo

Šetnja je organizirana povodom Dana policije

Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode podržala je bila i sudionik “Šetnje pokraj Mure” u organizaciji policijske udruge IPA Međimurje – Čakovec.

Šetnja je organizirana povodom Dana policije, a održana je u nedjelju 8. rujna. Osim članova policijske udruge IPA Međimurje – Čakovec stazu od Murskog Središća do Žabnika i natrag prošli su i planinari PD Bundek iz Murskog Središća i PK Extrem Čakovec, te ostali zainteresirani građani. Organizator se pobrinuo za izdašnu okrjepu, te vruć ljetni dan nije bio nimalo naporan za uživanje u krajobrazu rijeke Mure.

Gradonačelnik Dražen Srpak i Darko Dragičević, predsjednik policijske udruge IPA Međimurje – Čakovec
Projekt je podržao i grad Mursko Središće te je gradonačelnik došao pozdraviti sudionike te ih pozvao neka slobodno u svoje vrijeme koriste ovu šetnicu za rekreaciju.

Organizirana je i vožnja skelom, a svi sudionici su poduprli aktivnost noseći prigodne majice s logotipom projekta te zaštitnim znakovima Grada Mursko Središće i Međimurske prirode. Rekreativno druženje uz Muru organizirano je pod sloganom Walk the world for blue friendship odnosno u prijevodu Hodaj svijetom za plavo prijateljstvo.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije