Raspisan natječaj za Učenički dom Graditeljske škole Čakovec

Studentski centar Varaždin raspisao je Natječaj za primanje redovitih studenata u Učenički dom Graditeljske škole Čakovec, te za subvencioniranje smještaja studenata podstanara u Čakovcu u akademskoj godini 2012/2013.Tekst natječaja i kriteriji mogu se pogledati na web stranicama Studentskog centra.

Natječaj je oglašen i na oglasnoj ploči Studentskog doma, na oglasnim pločama Studentskog centra i podružnica te na svim javnim učilištima koja upisuju studente u Varaždinu, Čakovcu i Križevcima. Studentima je u Čakovcu na raspolaganju trideset mjesta (20 za studentice i 10 za studente) u Učeničkom domu Graditeljske škole u Čakovcu.

Studenti podstanari bazu potencijalnih privatnih stanodavaca također mogu provjeriti na stranicama Studentskog centra Varaždin. Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti javnih visokih učilišta koji studiraju u Čakovcu, te kandidati koji upisuju redoviti studij u jesenskom roku, a ne mogu prijaviti izvanredni studenti i studenti kojima je mjesto prebivališta u mjestu studiranja.

Rok za prijavu na natječaj je 27. srpnja 2012. godine. Preporuča se studentima da dobro prouče natječajnu dokumentaciju, a u slučaju nejasnoća da nazovu 042/332-911 ili pošalji email na dom@scvz.hr. Ujedno obavještavaju sve korisnike da Studentski centar Varaždin, Podružnica Čakovec od 1. srpnja seli na novu lokaciju na adresu Ante Starčevića 55 (Učiteljski fakultet u Čakovcu).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije