Smart Vision organizira predavanje o ljekovitosti gline

O ljekovitosti gline i njezinoj svestranoj primjeni na predavanju koje će se održati u subotu, 30. lipnja u Smart Vison centru u Nedelišću od 18 sati, sve zainteresirane s tom temom upoznat će Antonia Katherine Novak, mag. ing. geoing.

Rođena je u SAD-u, Ohio, diplomirala je na Geotehničkom Fakultetu te stekla zvanje magistra inženjerka geoinženjerstva. Posljednjih godina intenzivno proučava ljekovitost gline o čemu drži predavanja i piše. Glina ima izvanrednu moć obnavljanja, jednako kao sunce, zrak i voda. Kada je unesemo u naše tijelo ili se njome namažemo, glina prepoznaje bolest i “izvlači” je iz tijela.

Kao pomoć pri liječenju, najbolja je glina iz donjih slojeva. Takva glina nalazi se na dubini od približno dva metra, a sloj je debeo od 15 do 30 centimetara. Negativno naelektrizirani dijelovi gline ponašaju se kao magnet i na taj način privlače pozitivno naelektrizirane slobodne radikale koji se proizvode u tijelu, izvlači ih i eliminira iz tijela.

Glina tako čisti rane, uklanja otoke, smanjuje upale, ima antivirusno i antibakterijsko djelovanje, a i moćno je sredstvo za detoksikaciju. Liječi i želučanu kiselinu, bolove u kostima, anemiju… Sadrži puno silicija, kalcija, magnezija, željeza i titana, što pojačava njen potencijal liječenja i raznih drugih bolesti.

Postoje različiti recepti za liječenje glinom izvana – kada se upotrebljava kao oblog, maska ili pakung – i iznutra – kada se pije otopljena u vodi ili kao čisti prah. Terapiju glinom važno je provoditi dosljedno kako bi rezultati bili vidljivi. Dođite i čuti ćete mnogo drugih informacija o ljekovitosti gline, a moći ćete i kupiti neke od proizvoda. Svoj dolazak najavite na 098 710 300 ili smartvisioncentar@yahoo.com.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije