gkp pre-kom

EKIPA ZA SVE Mario Horvat, Valerio Oršuš i Igor Juričan s lakoćom rješavaju svakodnevne zadatke

Djelatnici Pre-koma svakodnevno neumorno rade na održavanju čistoće grada i okolnih mjesta, bilo da je riječ o košnji trave, uređenju javnih površina ili prikupljanju otpada

Njihov rad često prolazi neprimijećen, no proteklih dana zatekli smo jednu od njihovih tročlanih ekipa u punom pogonu, i to u ranim jutarnjim satima.

Unatoč izazovnom zadatku sakupljanja otpada, ekipa je bila u dobrom raspoloženju, nasmijana i spremna na suradnju. Trojac, koji čine Mario Horvat iz Cirkovljana, Valerio Oršuš iz Piškorovca i vozač Igor Juričan iz Pribislavca, već je bio duboko u radnom danu, uspješno rješavajući zadatke koji su pred njima.

Njihov radni dan počinje rano, a posao, koji nije lagan, obavljaju s lakoćom zahvaljujući organizaciji i modernim novim vozilima koja im stoje na raspolaganju.

Mario Horvat, najiskusniji član ekipe, u Pre-komu radi već osam godina. – Novi kamion nam znatno olakšava posao. Brži je, moderniji i puno efikasniji od starog, kaže Mario.

Valerio pak je najmlađi, tek su mu 22 godine no ozbiljan je radnik koji je zaposlen u Pre komu 6 mjeseci i odlično se snalazi u svim radnim zadacima.

Vozač Igor Juričan, koji je već dvije godine zaposlen u Pre-komu, napominje kako je dobra komunikacija ključna za uspješan rad. – Moramo se znati dogovoriti i surađivati. Samo tako možemo efikasno obaviti posao, kaže Igor, dodajući kako je nova komunalna oprema, posebno kamioni, ključna za brže i sigurnije prikupljanje otpada.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije