brzi i efikasni

NOVA VOZILA U PRE-KOMU Vozač Igor Juričan: ‘Novi kamioni donose sigurnost i brže sakupljanje otpada’

Vozni park preloškog Pre-koma odnedavno je bogatiji za dva nova komunalna vozila koja su nabavljena putem javne nabave, putem financijskog leasinga

Riječ je o komunalnim vozilima Volvo Stummer i Volvo Faun, svako je vrijedno 219 tisuća eura bez PDV-a, a njihov kapacitet iznosi 21m3. Vozila su također opremljena automatiziranim podizačima koji kante prepoznaju putem senzora. Podvozje Volvo nosivosti je 27 tona, a sa nadogradnjama korisna nosivost je preko 11 tona.

Sve ovo nabrojano znatno olakšava posao ljudima koji ih svakodnevno koriste, a mi smo na ulicama grada zatekli upravo jedno takvo vozilo i simpatičnog vozača, Igora Juričana iz Pribislavca te njegovu ekipu, Marija Horvata iz Cirkovljana i Valeria Oršuša iz Piškorovca.

Igor je protekle dvije godine zaposlen u Pre – komu, a prije ovog kamiona vozio je jedan star četrnaestak godina i najbolje nam može predočiti koliko je lakše raditi na novim vozilima.

– Novi kamion je brži i djelotvorniji. Prije obavimo teren, novi kamion pruža veću sigurnost, jer ljudi su na kraju krajeva i najvažniji. – rekao nam je iskusni vozač.

Igor Juričan samo je potvrdio činjenicu kako će nabavljena komunalna vozila povećati brzinu sakupljanja otpada i smanjiti troškove održavanja starih komunalnih vozila koja će se prodati.

-Komunalna vozila će se dodatno opremiti edukativnim naljepnicama na bočnim stranicama, antenom za očitavanje rfid čipova na spremnicima i kamerama.- dodaju iz Pre – koma.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije