popularan kamp

FOTO Nova znanja i odlična atmosfera na 12. Mažoret kampu u Nedelišću!

U Nedelišću je dvanaestu godinu zaredom održan najpoznatiji ljetni projekt Mažoretkinja Nedelišća - Mažoret kamp

Stotinjak polaznica, početnica i iskusnih mažoretkinja, uz podršku desetak članica organizacijskog tima, zaslužno je za realizaciju petodnevnog mažoret kampa koji je sufinanciran od strane Općine Nedelišće i Međimurske županije.


Mažoret kamp Nedelišće 2024. se održavao od 26. do 30. kolovoza 2024. godine, a sudjelovalo je preko 100 djevojčica s područja Općine Nedelišće, ali i drugih dijelova Međimurja te susjedne županije. Većina polaznica kampa su postojeće članice Udruge, no dio su početnice koje su prošli tjedan napravile svoje prve mažoret korake. Polaznice su trenirale u šest grupa, a za organizaciju i provedbu kampa bile su zadužene trenerice i vodstvo udruge, mažoretkinje seniorskog sastava te volonterke koje su se brinule da sve funkcionira kako treba.
U pet dana trajanja mažoret kampa djevojčice su zavirile u mažoret svijet, naučile kako vrtjeti štap, napravile prve mažoret korake ili pak usavršile i nadogradile svoje postojeće vještine te se dobro zabavile uz puno plesa i timskih igara.


Kako bi djevojčice prezentirale naučeno, posljednji dan kampa održan je tradicionalni kratki program u kojem su sve grupe predstavile naučenu koreografiju svojim najbližima. Mažoretkinje Nedelišća ovim putem zahvaljuju MESAP-u koji im svake godine ustupa prostor za ovaj ljetni projekt.


Cilj mažoret kampa je kvalitetno i organizirano provođenje slobodnog vremena djece i mladih u vrijeme ljetnih praznika, uz rekreaciju, ples, druženje i igre. Projekt Nedelišćanki je prepoznat diljem Hrvatske pa su postale inspiracija mnogima za pokretanje sličnih ili istih projekata što ih izuzetno veseli.


Nakon mažoret kampa kreću UPISI u novu sezonu pa ovim putem pozivaju sve zainteresirane djevojčice i djevojke starosti od 4 godine na dalje da se pridruže njihovoj zelenoj obitelji i svojim osmijehom predstavljaju Općinu Nedelišće i Međimurje.

Upisi za nove članice Mažoretkinja Nedelišća traju do kraja rujna, a svi zainteresirani za upis mogu se javiti na e-mail mazoretkinje.nedelisca@gmail.com, kontakt 098/9323599 (Vedrana) ili u inbox Facebook profila Mažoretkinje Nedelišća.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije