MEĐIMURSKE NOGOMETNE LIGE

CRVENI KARTON Šokčeviću u četiri utakmice kazne

S početkom nove nogometne sezone stigao je i prvi set kazni disciplinskog suca MNS-a Darka Jambrovića isključenim igračima

Nakon burne utakmice u Palovcu s četiri utakmice neigranja kažnjen je Slaven Šokčević, igrač Spartaka iz Male Subotice. Nakon što su on i domaći Leonardo Lacković dobili drugi žuti karton zbog naguravanja, opisao je delegat, Šokčević je “provocirao domaće navijače hvatajući se za genitalije i pljujući prema njima”. Zbog slabe organizacije utakmice Dinamo je kažnjen s 350 eura, a zbog pirotehnike Spartak sa 100 eura kazne.
Igrač Kraljevčana 38 Joao Pedro Xavier Dos Santos dobio je tri utakmice kazne zbog “udaranja protivnika glavom u glavu u prekidu igre” protiv Jedinstva (GM).


Petar Posavec, igrač Pušćina, neće igrati dvije utakmice zbog “pokazivanja srednjeg prsta domaćoj publici u prekidu igre” protiv Trnave. Mirno je napustio teren i poslije sve priznao, piše delegat.
Po tri utakmice kazne dobili su i Darijo Balog (Parag) i Denis Povodnja (Hajduk Štrukovec). U istoj minuti Balog je “udario igrača nogom po nozi kad je nad njim načinjen prekršaj”, a Povodnja je “u prekidu igre udario igrača u predjelu prsa”.

*Preuzeto iz Lista Međimurje br. 3619

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije