POLICIJA NA FESTIVALU

FOTO Preventivne aktivnosti međimurske policije na Festivalu balona na vrući zrak

Što je policija radila na Festivalu balona na vrući zrak?

Prošle subote, 31. kolovoza u poslijepodnevnim satima na izletištu Marina kod Preloga, tijekom održavanja Festivala balona na vrući zrak, preloški policajci predstavili su okupljenim posjetiteljima razne preventivne aktivnosti međimurske policije.

Uz korištenje Mobilnog preventivnog centra policije uspostavljen je informativni punkt na kojem su građanima predstavljene aktivnosti iz preventivnih projekata “Zajedno do veće sigurnosti” i “Zajedno – trgovanje ljudima”. Posjetiteljima su dijeljeni savjeti o samozaštitnim mjerama vezanim na razna kažnjiva ponašanja, gdje im je posebna pozornost skrenuta na mjere prevencije od provalnih krađa, a koje mogu provoditi samostalno. Građanima je ujedno promovirana i nacionalna preventivna akcija “Zajedno”, koja je usmjerena na sprječavanje trgovanja ljudima te su im pritom prezentirani ciljevi spomenute preventivne akcije, kao i modaliteti kažnjivog ponašanja trgovanja ljudima.

Svim posjetiteljima informativnog punkta podijeljeni su razni promotivno-edukativni materijali koji su pribavljeni sredstvima Vijeća za prevenciju Grada Preloga.

Posjetom informativnom punktu policije podršku provođenju preventivnih aktivnosti pružili su pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Grada Preloga Zvonimir Grabant i savjetnica gradonačelnika Preloga za turizam Sandra Herman.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije