Sveti Martin: TRASH&BURN miting američkih automobila

Četvrti TRASH&BURN – miting američkih automobila&rock’n’roll festival održat će se 29. i 30. lipnja u Sv. Martinu na Muri na prostoru Seoskog turizma Goričanec.

I ove godine organizator je pripremio dvodnevni zanimljiv program na kojem će se moći vidjeti opaki američki automobili, motori iz cijele Europe, pin-up djevojke, burn-out, burlesk show, pinstriping i custom art, koncerti svjetskih rockabilly i rock’n’roll bendova, nastup DJ-a…

Program 29. lipnja započinje u 18 sati, a drugog se dana nastavlja od podneva. Sveti Martin na Muri je najsjevernije mjesto u Hrvatskoj, udaljeno 15 km od Čakovca, u nedalekoj blizini poznatih Toplica Sveti Martin.

Program (WARM-UP PARTY) počine u petak 29.6. od 18:00 sati, a sastoji se od:

kustom art galery – izložbe kolaža, printeva i ”kustom art” slika domaćeg umjetnika dr.Hansa

projekcije prvog hrvatskog animiranog filma MONSTER MASTER o zombijima, hot-rod autima i općenito rock’n’roll tematici autora Zvonimira Haramije (Dr.Hansa).

projekcije talijanskog dokumentarnog filma COWPUNX FROM HELL o one-man bendovima, čiji će autor Enrico Stocco nastupiti sa svojim one-man bendom odmah nakon projekcije.

Glazbeni dio petka biti će u znaku stranih one-man bendova:

WASTED PIDO – (Venezia – ITALY) – punk,blues,rockabilly,rock’n’roll,trash kojeg svira jedan čovjek, stvarajući ludilo oko sebe, ili kao što sam kaže: ”show of dirty rock n roll, a mixed-up lo-fi attack of shaking rhythms and no future country ballads made with cheap electronic devices”.

SAM PUSSYCAT – (Melbourne – AUSTRALIA) frontmen poznatog garage rock’n’roll benda ”Digger&The Pussycats” ovaj put dolazi solo nakon četiri godine u Hrvatsku.

THE EVOKERS – (Varaždin) Novi Rock’n’soul bend kojeg čine poznati glazbenici varaždinske garage rock’n’roll scene. The Evokers su rodno, generacijski i civilizacijski raznoliki band. Svojim garažnim rockom s dodacima nerafiniranog rhythm&bluesa evociraju duhove rock’n’rolla iz doba njegova puberteta. A pubertet RNR-a je opaka stvar…

A za dobar party koji će i ovaj put trajati do jutra bit će zaslužni DJ Bronco & Markoch, pod nazivom GODS OF ROCKIN VINYL. ”Dva smrtnika donose vam božanske zvukove Rock’n’Roll bogova s vinilnog svetog pisma. Propovjed uključuje 50’s & 60’s Rock’n’Roll, Garage, Rhythm ‘n’ Blues, Soul, i sličan anđeoski pijev koji ce vam uljepšati noćni, ako ne i zagrobni život”.

U subotu 30.6. od 12:00 sati počinje službeni početak mitinga, program je slijedeći:

CUSTOM BIKE SHOW-izložba prerađenih Harley Davidson motora

HARLEY DAVIDSON demo probne vožnje, naš partner Harley Davidson Zagreb
omogućava vam probnu vožnju na četiri demo motora : Dyna Wide Glide, Sportster Seventy Two, Softail Slim i XR 1200. Predbilježite se za svoju demo vožnju primaju se na trashandburn09@gmal.com
 
LIVE PINSTRIPING – vrsta oslikavanja vozila i svega ostalog, prostoručno, posebnom tehnikom tj. izvlačenjem finih,tankih linija uz pomoć “striping” kista.

BURNOUT – popularno paljenje guma, na ograđenom ”burn-out box-u”

– PIN UP PHOTO CONTEST – tradicionalno fotkanje pin-up djevojaka

BEST CARS & BIKES AWARDS – proglašenje najljepših automobila i motora

BURLESQUE SHOW – nastup burlesk plesačice i najpoznatijeg pin-up modela u Mađarskoj, čuvene ”Mystyc Cat” iz Budimpešte

KONCERTI:

EIGHT BOMB – (Ljubljana – SLO) najpoznatiji i najaktivniji rockabilly bend u Sloveniji, promoviraju ”friški” album ”Customized”

THE RIVER SHARKS – Riječki rockabilly bend, također promoviraju novi album “Like a Shark” koji je izašao za Maraton/Aquarius records.

THE PONTIACS – (Rijeka) – 60’s rock and roll, garage, soul….poznati po članovima kultnog riječkog benda The Staff, uz My Buddy Moose, jedni od rijetkih predstavnika ovog žanra muzike u našim krajevima, što je i logično pošto su ta dva benda nekada prije sačinjavala jedan bend, the Stoned Cows..

Nakon koncerata, slijedi after rockin party uz domaće i strane DJ-e: Greaseman, Bronco, Markoch, Brat Farrar, Cowboy… U nedjelju nakon doručka i besplatne kave (samo za vlasnike am.automobila/motora), završit će ovogodišnji miting…

Kampiranje je besplatno i moguće je od petka, pa do nedjelje. Na imanju seoskog turizma ”Goričanec” koje se nalazi u neposrednoj blizini rijeke Mure i Slovenske granice može se boraviti i u drvenim bungalovima uz jezero, jahati konje, igrati tenis, nogomet i puno drugih aktivnosti kao što su ribolov i sl.

U restoranu se poslužuju domaća jela i poznata međimurska vina iz ovog kraja. U slučaju kiše program se seli u zatvoreni dio. Upad za vlasnike am.automobila/motora je besplatan, a za sve ostale 20 kuna po danu ili 30 kuna za oba dana. Više informacija možete saznati ovdje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije