MELEM ZA OČI

FOTO Otvoren jedinstven Festival balona na vrući zrak na Marini Prelog

Danas je na Marini Prelog započeo Festival balona na vrući zrak, događaj koji će obojiti nebo iznad Preloga i trajati sve do nedjelje

Program je započeo u 16:30, čime su službeno otvoreni i festival i natjecanja, donoseći spektakularan prizor velikih, šarenih balona na nebu iznad Preloga.

Osim uživanja u fascinantnim prizorima balona koji lete iznad pitomih krajeva Međimurja, organizatori su pripremili bogat i raznovrstan program koji će zadovoljiti sve ukuse.

Sutra navečer ljubitelje domaće glazbe očekuje koncert popularne Renate Končić Minee, koja će svojim hitovima zagrijati atmosferu na Marini.

Subota je rezervirana za ljubitelje elektroničke glazbe, kada će na pozornicu stupiti DJ Vedran Car, poznat po energičnim nastupima i set listama koje garantiraju nezaboravni provod.

Festival će kulminirati u nedjelju kada će ga svojim koncertom zatvoriti grupa Silente, koja će svojim prepoznatljivim zvukom zaokružiti ovaj jedinstveni vikend.

Osim glazbenih nastupa, posjetitelji će moći uživati u raznim popratnim sadržajima, uključujući gastronomske štandove, radionice za djecu, kao i mogućnost da se izbliza upoznaju s balonima, a neki sretnici možda će imati priliku i poletjeti.

Pozivamo sve da ne propuste ovu jedinstvenu priliku i da posjete Marinu Prelog, gdje će se, uz spektakularne prizore šarenih balona na vrući zrak, moći prepustiti i sjajnoj zabavi i nezaboravnim trenucima u prirodnom okruženju uz Dravu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije