NOGOMETNI KLASIK

SUSJEDSKI DERBI Bratstvo (SV) s četiri komada ispratilo Strahoninec

Na otvaranju novog prvenstva Bratstvo je u Savskoj Vesi bilo uvjerljivo protiv Strahoninca

U prvom kolu Prve međimurske nogometne lige Bratstvo je u Savskoj Vesi u velikom susjedskom derbiju ugostilo Strahoninec.

Poželjele su se obje ekipe ove utakmice kao i njihovi navijači pa se okupilo petstotinjak gledatelja. Da atmosfera buda prava navijačka pobrinuli su se domaći grlati navijači Žibeki, a s druge strane bili su strahoninski navijači Hantlari.

Prvo poluvrijeme proteklo je u ravnopravnoj igri bez većih prigoda s obje strane. Bratstvo je iskoristilo jednu gužvu u prvom dijelu, nakon odbijanja lopte od okvira gola i malo flipera gol za domaćina i na predah se odlazi rezultatom 1:0 golom Matea Horvata u 21. minuti.

Očekivalo se da će se gosti posložiti tijekom poluvremena i pokušati izjednačiti, no domaćini su ih presjekli s dva brza gola na početku drugog dijela i već je bilo 3:0 i tu je utakmica riješena. Drugi gol dao je Nikola Lesar u 50. minuti i treći Benjamin Ignjić u 53. minuti.

Do kraja utakmice nadigravanje na sredini terena, bilo je pokušaja s obje strane, ali bez konkretnih udaraca u okvir gola. Pri kraju susreta domaćin koristi još jednu prigodu i slavi s konačnih 4:0 golom Davida Bujanića u 83. minuti.

Nakon utakmice veliko slavlje i domaćih igrača i domaćih navijača. Odličan ulazak u novo prvenstvo uvjerljivom pobjedom u susjedskom derbiju bez primljenog pogotka. Kod domaćina je još jedan bitan dio jer se proteklih dana radilo automatsko navodnjavanje koje će biti od velike pomoći kako bi travnjak u Savskoj Vesi bio još bolji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije