VELIKA POMOĆ

ČAKOVEČKA BOLNICA Dolazak onkologa i hematologa značajno olakšava liječenje pacijenata

Kako bi pacijentima koji imaju onkološke i hematološke dijagnoze što više olakšali put do liječenja i rehabilitacije, u našu bolnicu dolazak onkologa docenta Rakušića, dr. Krnjak i dr. Prošev, kao i hematologa dr. Strahija velika nam je pomoć

Dolazak hematologa i onkologa u popodnevnim satima i vikendom omogućio je da pacijenti ne trebaju uzimati slobodne dane za dolazak na specijalističke preglede.

Pregledi se obavljaju u dnevnoj bolnici te pacijenti koji dolaze na pregled isti dan dolaze na pregled i potpornu terapiju (transfuziju krvi, albumini, infuzijska terapija, ascitesi punkcija).

Ukoliko je potreba liječnici odmah napišu i zamolbe za povjerenstvo za lijekove kao i preporučene protokole za kemoterapiju te pacijenti čekaju isporuku lijekova samo 2-3 dana.

Također, dostupnost onkologa i hematologa poboljšala je kvalitetu rada sa pacijentima koji boluju od navedenih dijagnoza, olakšava im da ne moraju putovati u Zagreb. Dr. Krnjak pacijentice koje boluju od Ca dojke, a pregledane su u našoj bolnici, sama naručuje, na konzilij a mi im javljamo termin, ističu iz ŽB Čakovec.

Uz to, svakodnevno na radnim sastancima dogovaramo načine za poboljšavanje dostupnosti zdravstvene skrbi našim pacijentima, te smo uvijek dostupni za ideje za poboljšanje iste

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije