DRAŠKOVEC

VZG PRELOGA U pokaznoj vatrogasnoj vježbi vatrogasci s područja Preloga pokazali spremu i spretnost

Danas je u večernjim satima u Draškovcu održana zanimljiva pokazna vatrogasna vježba vatrogasnih društava uključenih u Vatrogasnu zajednicu Grada Preloga

Danas je u večernjim satima u Draškovcu održana zanimljiva pokazna vatrogasna vježba članova DVD-a Draškovec, Cirkovljan, Prelog, Čehovec, Čukovec i Oporovec, odnosno vatrogasnih društava uključenih u Vatrogasnu zajednicu Grada Preloga.

Pokazna je vježba, u kojoj se demonstrirala situacija zapaljenja vozila i ugroženost okolnih objekata i ljudi, privukla veliki broj mještana, ali i izmamila osmijeh na lica brojne djece koja su s divljenjem promatrala rad trideset vatrogasaca.

Po završetku vježbe, vatrogasce je pozdravio gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, predsjednik Mjesnog odbora Draškovec Nino Marđetko te predsjednik DVD-a Draškovec Nenad Tota koji je ujedno pozvao vatrogasce i njihove zapovjednike u Vatrogasni dom Draškovec gdje će analizirati vježbu i predložiti moguća poboljšanja.

Ova pokazna vatrogasna vježba dio je brojnih događanja kojima ove godine DVD Draškovec obilježava 100 godina postojanja. Vrhunac proslave 100. rođendana društva održat će se 31. kolovoza.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije