rukometne vijesti

ŽRK ZRINSKI Mlade rukometašice osvojile srebrne i brončane medalje na turniru u Bijeljini

U obje su kategorije mlade Čakovčanke postigle odlične rezultate

Dvije ekipe mladih rukometašica ŽRK Zrinskog Čakovec ovih su dana na gostovanju u Bijeljini postigle evidentan uspjeh na međunarodnom turniru „Bijeljina handball cup“.

Nastupilo je 100 ekipa s preko 1600 mladih rukometašica, a Čakovčanke u kategoriji rođenih 2008. godište i mlađih i 2010. godište i mlađih.

U obje su kategorije mlade Čakovčanke postigle odlične rezultate. Djevojčice rođene 2008. godine i mlađe pod vodstvom trenera Dubravka Hozjaka na kraju su bile druge i osvojile srebrna odličja, a djevojčice rođene 2010. godine i mlađe pod vodstvom trenera Davora Pukleka osvojile su treće mjesto i brončana odličja. Da su igrale odlično potvrđuje već sada poziv za nastup iduće godine. Iz kluba posebna zahvala roditeljima na pomoći oko organizacije putovanja i podrške na turniru.

REDOVNA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA

U četvrtak 29. kolovoza s početkom u 18 sati u predvorju dvorane Graditeljske škole Čakovec održat će se redovna izvještajna Skupština kluba. Na kojoj će se izmijeniti dijelovi Statuta u skladu s novim Zakonom o sportu, promijeniti adresa (novi prostori u ulici Aleksandra Schulteisa Čakovec), te izabrati novi članovi Nadzornog odbora.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije