sportski vikend

RUKOMETNO – NOGOMETNI VIKEND Počinje prvenstvena sezona u svim međimurskim ligama

Čakovec je od sutra (četvrtak) do nedjelje središe rukometa mladih Europe

Rukometašice Zrinskog i rukometaši Čakovca pomalo završavaju s pripremama, novo prvenstvo počinje 7. rujna. Tim povodom u nastupajućem vikendu, u subotu rukometašice Zrinskog igraju u 11,30 sati u Zelini s tamošnjim istoimenim, sada novim prvoligašem. Rukometaši Čakovca također u subotu u 19 sati imaju novu provjeru, u Vidovcu igraju s tamošnjim istoimenim prvoligašem.

Čakovec je od sutra (četvrtak) do nedjelje središe rukometa mladih Europe. Njih preko 2000 u 10 sportskih dvorana sudionici su tradicionalnog POZOJ HANDBALL CUPA. Igra se u obje konkurencije u više kategorija, organizatori su Društvo za sportsku rekreaciju „Sportska subota“, Ženski rukometni klub Zrinski i Muški rukometni klub Čakovec.

Velik broj mladih natjecatelja očekuje su i na SRC-u Mladosti Čakovec gdje je Ženski nogometni klub Međimurje/Čakovec u subotu i nedjelju organizator tradicionalnog međunarodnog turnira mladih „Volim nogomet“.

U subotu s početkom u 17,30 sati igraju se i sve utakmice 2.prvenstvenog kola Treće nogometne lige sjever. U Svetom Martinu na Muri derbi – Polet je domaćin Pitomači, a u Kotoribi se igra međimurski derbi, Graničar je domaćin Međimurju. Rudar Gostuje u Slatini kod tamošnjeg istoimenog kluba, Nedelišće je domaćin Graničaru Đurđevac, a Dinamo u Domašincu Virovitici.

U subotu i nedjelju počinje nova prvenstvena sezona u svim međimurskim ligama, sve utakmice počinju u 17 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije